fredag 30. oktober 2009

Storheia med fienden!

Tenkte jeg skulle se hvordan det stod til med den Byåsenskegarden, og tok med meg Bjarne Valås og Ole Einar Brekken på en fin morgen tur oppe i de godt frosne myrene opp mot Storheia.
Skjønte fort at det hadde blitt lagt ned en god treningsinnsatt også på den siden av Bjørndalen også! Så da var det bare å få fart på beina og se om de hadde noe å svare med på opp mot toppen av Storheia, annonserte at nå øker vi farten, og følte tidlig at fartsøkning det skulle ikke by på så store problemer. Men problemet var da at det var da flere som hadde igjen litt krutt i beina, så her var det bare å sammenligne puls på toppen. Og Valås prøvde forsiktig å annonsere at han hadde ca 190, og unge Brækken kunne annslå at det var ikke langt fra der han heller, jeg selv gløttet ned på klokka og kunne se at 93% var kommet opp. I kjent Vebjørn Rodal stil var det bare å prøve å holde seg mest mulig uannfektet og prate som normalt!
Men vi var alle enige om at dette var fin trening, og la turen videre om Vintervannen og ned til Grønlia om Lian og tilbake til Leirbrua.
Så selv om vi pr dags dato har lagt ned en godt jobb i treningsarbeidet, så er det flere der ute som gjør en god jobb!

Ha en strålende Halloween helg!

1 kommentar:

  1. Regner med du er i bra form:) du blir nok hard å slå til vintern tenker jeg :)

    SvarSlett