lørdag 9. januar 2010

Gutta er klar for det første klassiskrennet i FIS-Marathon Cup

Sit.rap kl. 17.05 fra rom 121 Hotell Slaty Lev Liberec:

Nå sitter vi på hotell-rommet i Liberec ca 20 min fra stadion. Det er et gammelt ærverdig hotell, omtrent midt i byen. Rommene er fine, men maten så som så for to store,lange gutter. Derfor smakte det ekstra godt med mammas hjemmelagde grovbrød i ettermiddag. Et helt brød gikk med, + syltetøy fra Håvards bærlager.


Dagen har gått med til skitesting og løypebesiktigelse. Vi er heldig som har med oss Truls Taraldsen som smører og altmuligmann-det er virkelig luksus for oss som ellers er vant til å greie oss på egen hånd.


Den fryktede 4-kilometersbakken tidlig i løpet ble grundig evaluert, og etterhvert viste det seg at bakken slett ikke var så bratt som antatt. Enten har de hatt jordskjelv i Tjekkia, eller så har Håvard dårlig hukommelse, eller vi er i bedre form enn antatt. Vi får håpe på det siste..;)


Løypa har en relativt kupert profil-og høyeste punkt er ca 1000 meter over havet. 50 km med diagonal, dobbelttak og staking venter oss altså i morgen. Vi gleder oss, men er samtidig spente. Målsetningen er å gjøre gode løp ut fra egne forutsetninger, så får vi se hva det holder til mot verdens beste langløpere.
Til høyre et bilde fra en noget spesiell matvarehandel-måtte jo sjølsagt kjøpe den her drikken!!!;)


Vi kommer tilbake med fyldig referat fra rennet søndag kveld-hvis ikke banketten tar livet av oss..!!




direkte fra Liberec-Håvard og John

4 kommentarer:

  1. Ønsker dere lykke til i morra..Med gode ski og kropp som spiller på lag så bør konkurentene frykte to sterke trøndere..

    SvarSlett
  2. Dere får trå til å vise hvem som har gjort den beste jobben i sommer og høst!
    Håper på et godt startfelt under Nordmarka rundt i Klæbu!

    Lykke til!

    SvarSlett
  3. Har nettopp oppdaga at rennet går direkte på webTV i mårå, SVT PLAY 0855, satse på stordag!

    SvarSlett
  4. Vi takker for det, og skal gå alt vi orker!! da er det natta i Tjekkien!!:)

    SvarSlett