tirsdag 8. desember 2009

Lange men ikke trege

Siste dag av samlingen på Kvitfjell tok langdistanseguttene turen til Sjusjøen for å gå Sjusjørennet. Det gikk rykter om at deltakelsen var bra og både Tore, John og jeg så fram til endelig å få kommet i gang med sesongen. Vi har hatt bra trøkk på samlingene i høst samt at gjennomføringen av en hardøkt før helgen viste at gutta var i bra slag.
5 km sløyfa på Sjusjøen skulle gåes to ganger og er småkupert og dermed passet den oss bra. John var den av oss tre som først var i gang. Han har vist stor styrke siste tiden og merket allerede ut fra start at det ville bli en bra dag. Han gikk som et vilt dyr idet Roar Hjelmeseth meldte opp den langste motbakken at han faktisk ledet; "Kom igjen John, dette går fort..du-du-du-du leder!!!" Denne oppmuntringen gjorde nok sitt til at farten ble vel høy, og han merket at han stivnet litt på siste runde. Men for all del, dette var et knallcomback (som Hjelmeseth beskrev løpet hans) og John har endelig virkelig fått bevist at han blir en meget farlig løper utover vinteren. Han ble nr 3, 40 sek bak Anders Aukland. Espen H. Bjerke ble 2.
Tore gjorde også et kjempeløp og ble nr 5. Ingen tvil om at Tore har hevet seg, og ikke bare på trening viser han kvalitet. Bare 59 sek bak Anders Aukland som vant! For min egen del følte jeg at løpet ble gjennomført bra. Ble nr 9, 1.17 bak vinneren. Av resultatlisten ser vi at vi har holdt flere gode norgescupløpere bak oss. Vi får bekreftet at treningsarbeidet har vært bra og gleder oss til neste helg og en litt lengre distanse-15km på Sjusjøen.

1 kommentar: